Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Felújtott, 44nm, erkélyes panel lakás a 13. ker. Kassák Lajos utcában

39 500 000 Ft
Budapest XIII. kerület Budapest Kassák Lajos utca 62.
5 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7097681
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 44
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Eladó tulajdonostól tehermentes, amerikai konyhássá felújított, erkélyes, parkra néző, alacsony rezsijű, azonnal költözhető, nagyon napos panel lakás a XIII. kerület kedvelt részében!!! Kassák Lajos u. 62.
Budapest XIII. kerületében az Árpád-híd metrómegállóhoz közel 10 emeletes panelház 1. emeletén, 1+1 fél szobás lakás eladó.
A ház tömegközlekedéssel kiválóan közelíthető meg: 3-as metró, 1-es villamos, több buszjárat a közelben, kerékpárút a ház előtt.
Az épületben lift üzemel, a társasház anyagi helyzete rendezett. A lakóközösség nagyon jó, az emeleten mindössze 3 lakás van, nagyon kedves szomszédok.
A ház körül élelmiszerüzletek, bölcsöde, óvoda, József Attila színház, gyógyszertár, Honvéd kórház, Dagály és Széchenyi-fürdő, kormányablak pár perc távolságra. Margitsziget 10 perc gyalog.
Parkolási lehetőség a ház előtt, rengeteg parkolóhely van, a terület kamerával őrzött, a közbiztonság kimagaslóan jó.
A lakás felújított állapotú. Az erkélyes nagyobb szoba egybe lett nyitva a konyhával, így hangulatos főzőpulttal amerikai konyhássá lett felújítva. A szobák zöldterületre, egy parkra néznek, dél-nyugati fekvésűek, naposak, redőnnyel, reluxával és szúnyoghálóval lettek felszerelve. Állatbarátoknak kifejezetten ajánlott, a parkban elkerített kutyasétáltató is van, a lakóház aljában állateledel és kutyakozmetika üzletek találhatóak.
Extrák: hatalmas tükrös gardrób szekrény, délnyugati fekvése és panorámája miatt délután 1-től napnyugtáig besüt a Nap. 3 hatalmas virágláda az erkélyen, amelyekbe akár fa is ültethető, jelenleg rózsabokrok és virágok vannak ültetve.
Ajándék: A lakás teljes bútorzata, mely a képeken is látszik, háztartási gépekkel együtt mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, mosogatógép, mosógép, konyhai edények, teljesen felszerelt konyha.

Közelben zajló ingatlanfejlesztések miatt befektetésnek is kiváló (Young City, Klapka Residence, Klapka Szolgáltatóház, számos irodaház, Agora városközpont, Budapest City Tower) és kiváló választás annak is, aki a központhoz közel ugyan, de nem akar a belvárosban lakni. A ház körül csupa új építésű ház van, melyben igen drága új lakások kaphatók 1,5 M Ft/nm áron... Irányár: 39,5M Ft.
A lakás 3 hónapon belül költözhető! Képeket kérésre e-mailben szívesen küldök. Akit érdekel, előzetes időpontegyeztetés után, bármikor szivesen megmutatom. Én vagyok a tulajdonos.. Tel: 06302104136, ghajdu2@gmail.com

Kapcsolat a hirdetővel
  • Gábor

  • 3021041-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

Budapest
Kassák Lajos utca 62.


Hasonló hirdetések

  • IGÉNYES, MODERN, FIATALOS, ENERGIATAKARÉKOS LAKÁS A XIII. KERÜLETBEN, ANGYALFÖLDÖN!
    Budapest XIII. kerület
    Engedje meg, hogy bemutassam ezt a csendes, világos, első emeleti, 62 m2-es,praktikus elrendezésű, erkélyes lakást a Reitter Ferenc utcában. Ez az ingatlan egy modern 20 lakásos liftes társasházban található, mely 2021-ben épült magas minőségben, igé...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    2 órája, 23 perce
    83 900 000 Ft
  • Eladó Társasházi lakás, Budapest XIII. kerület, Újlipótváros, Katona József utca, 76nm, 67000000 Ft
    Budapest XIII. kerület, Újlipótváros, Katona József utca
    Budapest, XIII.ker Újlipót városrészen, a Katona József utcában 76 nm-es, 3+1 félszobás világos, napfényes lakás eladó. A négyszintes épület a 1970-es években épült, kívül felújított, belül rendezett lépcsőházzal. A liftes 15 lakásos társasházban, az...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 6 órája
    67 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 13. ker.
    Budapest XIII. kerület
    Polgári életérzés Újlipótvárosból!Pár perces sétára a Duna partól kínálok eladásra egy kedvező adottságokkal rendelkező 3 szobás nagypolgári lakást.Tulajdonlap szerint az ingatlan 97 nm-es, de a valóságban 102 nm várja új lakóit.Az 1. emeleti lakás Ú...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 9 órája
    99 500 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 13. ker.
    Budapest XIII. kerület
    Csodálatos lehetőség várja azokat, akik szeretnének egy modern és kényelmes otthonba költözni Budapest 13. kerületében, a Marina parton.Az eladó lakás 56 nm-es, amihez még egy 12 nm-es terasz is tartozik, ahol a napfényes napokat élvezhetjük.A lakás ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 9 órája
    89 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 13. ker.
    Budapest XIII. kerület
    Angyalföldön eladó egy 39 nm-es 1. emeleti garzon lakás!A lakás:- Utcai nézetű, csendes lakás- Tágas 24 nm-es szoba, étkező, konyha, fürdőszoba - Lakható, közepes állapotú, de kis ráfordítással igazi otthonná varázsolható - Nagy ablakfelületének és d...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 9 órája
    49 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Gábor

  • 3021041-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

Budapest
Kassák Lajos utca 62.