Eladó 150 m2-es ikerház Göd, Termál lakópark

118 800 000 Ft
Göd Termál lakópark
2 napja, 18 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12387443
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 150
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
-----A ház teljes berendezéssel együtt eladó, így valóban csak a bőröndjét kell hoznia!-----

Göd az északi agglomeráció ékköve, a Dunakanyar Kapuja, egy tüneményes kertváros a Duna jobb partján a nyüzsgő Fővárostól mindössze 15percre ám annak zajától távol, zöldölelte környezetben.
Itt, a város legfiatalabb részén, biztonságot nyújtó lakó-pihenő övezetben nívós szomszédság mellett került eladósorba egy GYÖNGYSZEM!
A termálstrand papucsban is kényelmes távra, a golf és teniszpálya pár perc séta, bicikliút, kisbolt, lakóparki buszjárat megállója 8percen belül elérhető!

A fiatal, 2017-ben épült ikerház egyedi tervek alapján magas minőségben kiviteleződött, minden m2-e maximálisan átgondolt, a praktikum és kényelem jegyében készült, így harmónikus, izléses Otthon született tökéletes alaprajzi elrendezéssel, hatalmas terekkel!
A lehető legoptimálisabb terv -CSAK GARÁZSOKNÁL ÉRINTKEZŐ!

Földszinten tágas nappali-étkező (közel 40m2!!!) melyről a kertre nyíló fedett teraszra nyílik kijárás, szeparált wc+kézmosó, előszoba/belépő valamint kamrakapcsolatos konyha kaptak helyet. A konyha teljesen felszerelt, GÉPESÍTETT (Bosch), konyhaszigetes megoldással, és rengeteg tárolóhellyel, hosszú munkapulttal várja hogy új háziasszonya birtokbavegye.
Emeleti szint TELJESÉRTÉKŰ, - nincs tetősík miatti térveszteség, 3 nagy hálószoba, kis közlekedő, - hangulatos olvasósarokkal, valamint tágas fürdőszoba alkotják a helyiséglistát.
Homlokzati falai 38as Pth téglából dryvit palásba öltöztetve, szigetelt födémmel. 3 rétegű műanyagtokos nyílászárókkal (redőnnyel), KONDENZÁCIÓS KAZÁNNAL megvalósuló hőszabályozással.
Hőleadása kombinált, kényelmes PADLÓFŰTÉSSEL, szobákban radiátoros hőleadókkal.
INVERTERES KLÍMÁVAL FELSZERELT, - így a nyári melegben és az átmeneti időszak korai nyirkos idejében is gombnyomásra tökéletesre szabályozható a hőmérséklet.
A ház rendkívül jó fenntartási költségeket hoz,a támogatott keretben marad így a teljes rezsiköltség télen sem éri el a 30e Ft-ot!
Riasztó és kamerarendszerrel felszerelt!

Garázsos, - és a garázson felül zárt helyen további egy autó parkolása megoldott.

A kert gyönyörűen parkosított, dísznövényekkel, egészséges leylandi ciprus sövénnyel valamint még garanciális PRÉMIUM HOLLAND PÁZSITTAL! A kertben tároló házikó és kőböl készült bográcsozó is helyet kapott, de bőven jut hely medencének, játszótér kialakítására vagy grillterasznak.

Jöjjön el, tekintse meg, ha IGÉNYES Otthont keres, ha napfényes és tágas terekre vágyik, ha olyan helyen képzeli családja jövőjét ahol nincs elszigetelve Budapesttől, mégis tökéletes nyugalomban töltheti a szabadidejét!

csatorna, gáz, villany, víz, terasz

Kapcsolat a hirdetővel
  • Cseriné Bakos Anikó

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Göd

Termál lakópark


Hasonló hirdetések

  • Eladó Sorház, Göd, Alsógöd, 110nm, 76500000 Ft
    Göd, Alsógöd
    MÁR CSAK 1 LAKÁS SZABAD! 2. lakás Gödön új építésű környezetben Oázis lakóparknál 3 lakásos sorházban szélső lakás (2). eladó. Az alsó szinten amerikai konyhás nappali, terasszal, tároló, zuhanyzó WC került kialakításra, valamint a garázs található a...
    • Eladó ház, Lakás - Göd
    14 órája, 8 perce
    76 500 000 Ft
  • Eladó ház, Göd
    Göd, József Attila utca
    Megvételre kínálok egy barátságos hangulatú családi házat 547 nm-es telken Alsógöd csendes utcájában A nappali és 3 hálószobás, két szintes épület 2018-ban újult meg:10cm-es szigetelést kapott, cserélve lett a gáz kazán, vakamint a tető és nyílászáró...
    • Eladó ház, Lakás - Göd
    1 napja, 11 órája
    106 900 000 Ft
  • Eladó ház, Göd
    Göd, Rezeda utca
    Gödön, csendes mellékutcában eladó rendezett, összközműves telken álló, tömör téglából épült, önálló, körbejárható, 5 cm-es hőszigeteléssel szigetelt családi ház, akár két generáció részére is. Az utca igazi kertváros hangulatát idézi, a szomszédok k...
    • Eladó ház, Lakás - Göd
    1 napja, 11 órája
    89 900 000 Ft
  • Göd, Duna-parttól 30 méterre!
    Göd
    Egyedülálló luxus hacienda teljes intimitást biztosító területen. A déli tájolású mediterrán stílusú ház egy csendes mellékutcában, szinte a Duna partján helyezkedik el, összesen 2000m2 telekterületen, a szomszédoktól teljesen elszigetelve. Maga a la...
    • Eladó ház, Lakás - Göd
    1 napja, 14 órája
    2 000 000 €
  • GÖD, 2 generáció számára alkalmas, 8 szobás, megújjuló energiával
    Göd
    GÖD, TÖBB GENERÁCIÓ EGYÜTT ÉLÉSÉRE ALKALMAS, 8 SZOBÁS CSALÁDI HÁZ. Göd, Felső Göd részén kínálunk eladásra egy, rendkívül nagy terekkel rendelkező és egyben nagy alapterületű új családi házat. Az ingatlan modern technológiával megépített acélszerkeze...
    • Eladó ház, Lakás - Göd
    1 napja, 14 órája
    395 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Cseriné Bakos Anikó

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Göd

Termál lakópark