Eladó 150 m2-es családi ház Hajdúszoboszló, kertváros

59 000 000 Ft
Hajdúszoboszló kertváros
1 napja, 2 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11292191
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 8
  • Alapterület (m²): 150
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Nagy családi ház Hajdúszoboszlón, a fürdőparadicsomban!
Hajdúszoboszló csöndes kertvárosi részén az un. zenész negyedben eladó ez a 6-és félszobás családi ház másfél szobás nyári vendégházzal, gyalog 1 km-re a híres fürdőkomplexumtól.
A ház előtt virágos, gondozott előkert, az autóval a kapubejárat előtt is meg lehet állni. Az ingatlanhoz még egy növényekkel, gyümölcsfákkal beépített udvar és egy nagy garázs tartozik, amelyben még egy elkerített hobbirész és külső vécé is van.
A ház belső kialakítása hangulatos és igényes, a helységek világosak.
A háznak három bejárata van, egy az utca felől a földszinti lakáshoz, egy az udvar felől, ahol a tetőtérben levő 3 szobás lakrészt külön is meg lehet közelíteni, és még egy hátulról, ahol a ház egy fedett teraszon keresztül össze van kötve a vendégházzal. Így két generáció együttélésére is alkalmas, vagy egy kis panzió üzemeltetésére. A földszinten két szoba + hall található, az emeleten 3 hálószoba - amelyből egy konyhának is kialakítható-, a vendégházban 1,5 szoba. A ház bútorokkal berendezett, átvehetők megegyezés szerint.
A város ellátottsága nagyon jó, talál bevásárlóüzleteket, kitűnő vendéglátóhelyeket, orvost, gyógyszertárt, iskolát. A fürdőkomplexumban mindent megtalál télen-nyáron, amire csak igénye van. Turisták által nagyon kedvelt hely! Debrecen kb. 30 km, kiváló vonat- és buszközlekedés van.
Hívjon, szívesen adok további információt! ......................
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll mind az eladók, mind a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Egyúttal segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. ---------------------------------------------------
Großes Einfamilienhaus mit Gästehaus im Kurparadies!
In dem ruhigen Grüngebiet von Hajdúszoboszló, im sogenannten Musikerviertel, steht dieses 8-Zimmer-Einfamilienhaus zum Verkauf, 1 km Fußweg vom berühmten Kurparadies entfernt.
Vor dem Haus befindet sich ein gepflegter Vorgarten, das Auto kann auch vor dem Tor geparkt werden. Das Grundstück hat ein großes 6,5-Zimmer Einfamilienhaus und ein kleines 1,5-Zimmer Sommer-Gästehaus, einen Hof mit Pflanzen und Obstbäumen und eine große Garage mit Hobbyraum und Außentoilette.
Die Innenausstattung des Hauses ist gemütlich und anspruchsvoll, mit hellen Räumen.
Das Haus hat drei Eingänge, einen von der Straße zur Erdgeschosswohnung, einen vom Hof, von dem aus die 3-Zimmer-Dachgeschosswohnung separat zugänglich ist, und einen von der Rückseite, wo das Haus über eine überdachte Terrasse mit dem Gästehaus verbunden ist. Dadurch eignet sich das Haus für das Zusammenleben zweier Generationen oder für eine Pension.
Es gibt zwei Schlafzimmer + Flur im Erdgeschoss, 3 Schlafzimmer im Obergeschoss und 1,5 Schlafzimmer im Gästehaus. Das Haus ist voll möbliert, die Einrichtung kann nach Absprache übernommen werden.
In der Nähe finden Sie Geschäfte, Restaurants, Arzt, Apotheke, Schule. Im Badekomplex finden Sie alles, was Sie im Winter und im Sommer brauchen. Die Kurstadt ist auch bei Touristen sehr beliebt! Debrecen ist ca. 30 km entfernt, mit ausgezeichneten Zug- und Busverbindungen.
Rufen Sie mich an, ich gebe Ihnen gerne weitere Informationen!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Frittmann Hajnalka Tünde

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Hajdúszoboszló

kertváros


Hasonló hirdetések

  • Eladó 110 m2-es téglalakás Hajdúszoboszló, Orgona utca
    Hajdúszoboszló, Orgona utca
    Megvételre kínálok Hajdúszoboszló fürdőövezetéhez közel egy bruttó 110m2-es tetőtéri okos lakást! Helyiségek: -Bejárathoz közeli oldalon: előtér, nappali+étkező, konyha, szoba, fürdőszoba+WC, nappali, fürdő (mosókonyhával), 2 szoba Főbb paraméterek a...
    • Eladó ház, Lakás - Hajdúszoboszló
    1 napja, 2 órája
    79 000 000 Ft
  • Eladó 133 m2-es családi ház Hajdúszoboszló, Bartók Béla utca
    Hajdúszoboszló, Bartók Béla utca
    Eladó Hajdúszoboszló közkedvelt Zenetelepi részén egy 490m2-es telken fekvő családi ház! Az ingatlan két szinten nettó ~134m2-es lakóterülettel rendelkezik, melynek helyiségei: -Földszint: nappali, étkező, konyha, hálószoba, fürdőszoba+WC, fedett ter...
    • Eladó ház, Lakás - Hajdúszoboszló
    1 napja, 2 órája
    85 000 000 Ft
  • Eladó 200 m2-es családi ház Hajdúszoboszló, Bánomkert
    Hajdúszoboszló, Bánomkert
    Hajdúszoboszló-Bánomkert városrészen Eladó, egy teljeskörűen felújított 110nm + 70 nm-es önálló családi ház, 997 nm-es telken. Elhelyezkedéséből és elosztásának köszönhetően több lehetőséget rejt magábam, mint egy szimpla családi ház. Azoknak a figye...
    • Eladó ház, Lakás - Hajdúszoboszló
    1 napja, 2 órája
    129 000 000 Ft
  • Eladó 194 m2-es családi ház Hajdúszoboszló
    Hajdúszoboszló
    Hajdúszoboszlón a fürdő közelében kínálok megvételre egy vállalkozás számára is tökéletesen alkalmas ingatlant.Vállalkozás céljára azért alkalmas, mert nem csak családi ház, hanem külön épületben üzletrész is hozzátartozik, amely az utcafrontról közv...
    • Eladó ház, Lakás - Hajdúszoboszló
    1 napja, 5 órája
    160 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Hajdúszoboszló
    Hajdúszoboszló
    Elegáns, újszerű és értékálló! Leginkább ezek a tulajdonságok jellemzik ezt a tökéletesen új állapotú belvárosi ingatlant. A ház a főutcából nyílóan a főtér közvetlen közelében található. 2011-ben épült, de emeleti lakrészei a közelmúltban valósultak...
    • Eladó ház, Lakás - Hajdúszoboszló
    1 napja, 3 órája
    110 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Frittmann Hajnalka Tünde

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Hajdúszoboszló

kertváros