Eladó Ház, Kerepes

114 200 000 Ft
Kerepes
1 napja, 9 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12148298
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 6
  • Alapterület (m²): 170
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
ELADÓ KEREPES-SZILAS LIGETBEN EGY TELKEN KÉT KÜLÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ
Eladó Kerepes-Szilas ligetben, egy 3 szintes, összesen 132 m2 alapterületű, és egy 43,7 m2 alapterületű családi ház, 736 m2 sarok telken. A ház eredetileg 1980 évben épült, és folyamatosan karbantartott, használatból adódó felújítások elvégzésre kerültek, ezzel elérték, hogy a mai napig szép, korszerű állapotban van. A 43,7 m2-es különálló épület 1985 években került megépítésre, amely a következő helyiségekből áll, amerikai konyhás nappali, hálószoba, gardrób szoba, fürdőszoba, WC, amelynek két bejárata van, a kert felől is megközelíthető. A nagy ház három szintes, pince, földszint, tetőtér és a padlástér is oly módon lett kialakítva, hogy tárolásra alkalmas legyen.
A tetőtérben található: egy szoba, félszoba, egy gardrób szoba, fürdőszoba - WC egyben, hall, közlekedő és feljárat a padlástérbe, ami burkolt és szigetelt tárolási célokra kiválóan használható.
Az épület megépítésénél magas földszintet alakítottak ki, a földszinten a következő helyiségek találhatóak: nappali, hálószoba, egy konyha étkezővel, kamra, fürdőszoba, WC külön, hall- előszoba, közlekedő és feljárat az emeletre és egy kertre néző terasz.
Az épület alatt található pince rész az alábbi helyiségeknek ad helyet: garázs szerelő aknával, tárolók, kazánház belső lépcsőház feljárat a földszintre.
Tágas, világos terek jellemzik az egész házat, és a mögötte lévő saját zárt kertet a kedvező tájolásnak köszönhetően. A kertben minden megtalálható, amire szükség lehet, térburkolattal ellátott kocsi beálló, dézsának, nagy medencének betonozott rész, kerti sütögető, kiülős résszel, gondozott kert virágokkal, díszcserjékkel. A nagy ház déli teteje napelemekkel lett ellátva, egy 11 kW-os rendszer működik, szaldós elszámolásban. Minden helyiségben hűtő-fűtő klíma lett felszerelve, a rendszer több energiát termel, mint ami a két épület fenntartásához szüksége, beleértve a téli fűtést is. Az ingatlanba ebből adódóan 3x25A áram van, ami alkalma elektromos autók töltésére is. Gyakorlatilag csak vízdíjat kell fizetni, minden más ingyen van! A pincében található még egy vegyes tüzelésű kazán, ez volt az eredeti fűtési rendszere a nagy háznak, természetesen működőképes, radiátoros hőleadással, ha szükséges bármikor használható! Csendet és a nyugalmat szerető embereknek kiváló választás, kellően távol van minden forgalmas helytől, és még is közel a mindennapi élethez szükséges szolgáltatásokhoz. Összességében az ingatlan abszolút energiatakarékos, és minden a legpraktikusabban lett megépítve, kialakítva, aki megnézi nem fog csalódni.
A nagy ház homlokzati szigetelését elkezdték, de nem fejezték be, az eladás mellett döntöttek, de nincs is jelentősége, a fűtés most sem kerül egy fillérbe sem, inkább csak esztétikai szempontból van jelentősége.
A ház elött 2 személyautó számára kialakított, térkövezett parkoló található, ha nem akarunk beállni a garázsunkba. A ház hátsó oldalán, kerítésen belül, szintén térkövezett kocsibeálló van, megkönnyítve az ingatlanba történő bármilyen árú szállítást, vagy csak a parkolást.
Tömegközlekedés: 992 számú buszjárat, megálló kb. 10 percre a háztól
Ingatlantól, az M3-ás autópálya könnyen megközelíthető!
M270092

Referencia szám: M270092-MA

Kapcsolat a hirdetővel
  • Schmeck Orsolya Mária

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Kerepes


Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Kerepes
    Kerepes
    Mediterrán, többgenerációs luxus családi ház! Kerepes, Szilasliget kertvárosi részén kínálunk megvételre, egy minden tekintetben igényesen megépített luxus családi házat. Az ház szinteltolással épült. A szuterén három különálló tárolóból, valamint eg...
    • Eladó ház, Lakás - Kerepes
    1 napja, 7 órája
    349 900 000 Ft
  • Eladó Ház, Kerepes
    Kerepes
    Kerepesen Eladó ,közvetlenül Kistarcsa mellet levő utcában egy szép emeletes családi ház. Külön tulajdoni lappal rendelkező magánút vezet az utcáról,amit el is lehet zárni. A jelnelegi tulajdonosok nem tették,mert így is elég hely van az udvarban. A ...
    • Eladó ház, Lakás - Kerepes
    1 napja, 7 órája
    81 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Kerepes
    Kerepes
    Kerepes Széphegy részén két különálló családi ház eladó, amik 711nm es sarok telken helyezkednek el . A két külön bejáratú családi házak méretei 85nm és 75nm alapterületűek! Az ingatlanok igazán ideális lakhatást biztosítanak 2 generációs családok ré...
    • Eladó ház, Lakás - Kerepes
    1 napja, 7 órája
    53 900 000 Ft
  • Eladó ház, Kerepes
    Kerepes
    Nyugodt természet közeli Ingatlant keres?! Kerepesen vált eladóvá egy 88 nm-s családi ház 700 nm-s telken. Az ingatlan az 1900-as években épült vályog illetve tégla felhasználásával. Az ingatlanhoz tartozik egy 24 nm-s szerelőaknás önálló garázs is t...
    • Eladó ház, Lakás - Kerepes
    1 napja, 7 órája
    33 000 000 Ft
  • Eladó ház, Kerepes
    Kerepes
    Eladó Kerepes Panoráma lakóparkban egy 91nm-es, nappali+három hálószobás, földszintes, napfényes, napelem+hőszivattyús, újépítésű családi ház, 444 nm-es telken. Az építkezés várható befejezése 2023 évvége. A telek: Enyhén lejtős, összközműves, csende...
    • Eladó ház, Lakás - Kerepes
    1 napja, 7 órája
    79 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Schmeck Orsolya Mária

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kerepes