Eladó Családi ház, Legénd, Petőfi utca, 114nm, 25000000 Ft

25 000 000 Ft
Legénd Petőfi utca
6 napja, 12 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11144595
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 114
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Cserhát szelíd lankái közötti kis völgyben bújik meg egy kis falu, Legénd. Itt kínálom megvételre ezt a bár felújítandó, de összközműves és jó adottságú ingatlant.
A családi ház a falu közepén, skanzen jellegű utcában várja új tulajdonosát, aki szeretettel gondozza tovább és alakítja a saját ízlésére.
Három bejáratával és nagy alapterületével rengeteg lehetőséget rejt magában, telke széles utcafronttal egészen a felette lévő legelő széléig emelkedik. Ahonnan a borospince és a fák árnyékéból szép panoráma tárul a falura és a környező dombokra. Kertjében szépen gondozott szőlőlugasok várják a szüretet. A terület méreténél fogva állattartásra és jó termőföldjével gazdálkodásra is alkalmas. Első része sík, a borospincétől enyhén lejtős.
A házat valamikor egy hosszú parasztházból alakították a mostani formájára. Az eredeti kő alapon, vályog épület 71 négyzetméter, a téglahozzáépítés, amely betonalapra készült 43 négyzetméter.
Az eredeti épület három egymásból nyíló szobából és ennek folytatásában egy étkezős konyhából áll, ahol egy kamra is helyet kapott.
A hozzáépített újabb részen, a hátsó előszobából nyíló fürdőszoba és egy udvarra néző nagy szoba található, illetve az utcafronti bejárat előtere és egy fényes- ablakos gang, folyosó.
A ház adottságai és méretei sok lehetőséget adnak a belső terek átalakítására, tovább gondolására. Lakható, de korszerűsítendő állapotú.
Fűtése gázkonvektorokkal és egy központi helyen lévő cserépkályhával lehetséges. A melegvizet gázbojler szolgáltatja. Áramellátása 1 fázisú, alumíniumkábeleken fut, így korszerűsítést igényel.
Tetőszerkezete stabil, jó állapotú hagyományos cserép héjazattal.
A településen elérhető minden, ami a mindennapi élethez szükséges, két bolt, orvosi rendelő, óvoda, házhoz menő posta. A szomszédos településeken általános iskola várja a gyerekeket, ahová iskolabusszal járhatnak.

Ajánlom ezt a házat olyan, a vidéki élet iránt elkötelezett és a hagyományos falusi építészetet szerető nagyobb családnak, vagy összeköltözőknek, akik a felújítás során megőriznék a településképbe illő báját. Kiváló lehetőség baráti társaságnak vagy nagy családnak egy vidéki pihenőház kialakítására is. Méreténél fogva, akár 2 család részére is kényelmesen, külön élettérrel rendelkező otthon vagy vidéki ház lehet!

Legénd népszerű választás a zsúfolt agglomerációból elvágyódó családok körében. Budapest és Vác, valamint Rétság és Balassagyarmat is könnyen megközelíthető a településről. Sokan a pihenés és elvonulás céljából válasszák ezt a kis falut, hiszen kedvelt vadászterületei, kiránduló és túraútvonalai, valamint a környék látnivalói vonzzák a pihenésre, kikapcsolódásra vágyókat.

A felújítási munkálatokhoz szívesen ajánlok helybéli szakembereket!

Magam is a településen élek, így rugalmasan mutatom, akár az esti órákban vagy hétvégén is!
Jöjjön, nézze meg, tegyen ajánlatot! Élvezze Ön is Legénd nyugalmát és szépségét!

Ons makelaarskantoor helpt klanten ook in het Nederlands, Duits en Engels in het gehele land.
Our Realestate office can help in English, German and Dutch throughout the country.
Unser Immobilien Geschaft hilft unsere Kunden in Deutsch, Englisch und die Niederlandische Sprache im ganzen Land.



terasz, étkező, villany, gáz, víz, csatorna, összkomfortos, jó beosztású, világos, kamra, jó közlekedésű,

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kiss Andrea

  • +363056-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Legénd

Petőfi utca


Hasonló hirdetések

  • Eladó Családi ház, Legénd, Dózsa utca, 110nm, 17000000 Ft
    Legénd, Dózsa utca
    Nógrád- megye egyik különleges kistelepülésén, a Cserhát lankái közötti völgyben fekvő Legénden eladó ez az 1800- as években magas kőalapra, kisméretű téglából épült Magtár épület. Műemléki környezetben fekvő, a Hirsch- kúria, Káldy-kastély, Nyári ka...
    • Eladó ház, Lakás - Legénd
    2 napja, 13 órája
    17 000 000 Ft
  • Eladó 122 m2-es családi ház Legénd, Kossuth Lajos út
    Legénd, Kossuth Lajos út
    Megvételre kínálok Nógrád megye déli részén, a Cserhát dombjai között található Legénd településen egy hangulatos, igazán szerethető családi házat.A 122 nm-es ingatlan a település csendes utcájában, mégis közel a központhoz helyezkedik el. Az ingatla...
    • Eladó ház, Lakás - Legénd
    4 napja, 16 órája
    22 500 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Legénd, Kossuth utca, 47nm, 15000000 Ft
    Legénd, Kossuth utca
    A Cserhát szelíd lankái között megbúvó kis zsákfaluban, Legénden vált eladóvá ez a palóc porta! Szerkezete korának megfelelő állapotban van, magas kőalapon áll, vályogfalai szárazok. Az ingatlan egésze átlagos felújítást kíván, korszerűsítésre szorul...
    • Eladó ház, Lakás - Legénd
    6 napja, 12 órája
    15 000 000 Ft
  • Eladó Villa, kastély, Legénd, 510nm, 760000000 Ft
    Legénd
    MODERN KÉNYELMET NYÚJTÓ, MÚLT SZÁZADI ELEGANCIÁVAL BÍRÓ BAROKK KASTÉLYBAN LEHET ÚJ OTTHONA! 1. INGATLAN HELYSZÍNE Az ingatlan a festői szépségű Legénd településen található, közvetlenül az erdő szélén, csodás kilátással a falucskára. A környezet term...
    • Eladó ház, Lakás - Legénd
    1 hete
    760 000 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Legénd, 200nm, 62500000 Ft
    Legénd
    Nógrád megye csendes, kedvelt településén Legénden eladóvá vált egy 200nm, földszint+tetőteres, tégla, önálló családi ház 5500nm telken. Helyiségei: 2 nappali, 5 háló, 2 konyha, 2 fürdőszoba+wc (az alsóban kád a felsőben zuhanyzó került kialakításra)...
    • Eladó ház, Lakás - Legénd
    1 hete, 1 napja
    62 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kiss Andrea

  • +363056-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Legénd

Petőfi utca