ELADÓ Miskolc – VOLOGDA városrészen, a város keresett helyén, egy N:185 m², 5 szobás, nappalis, erké

99 000 000 Ft
Miskolc
1 hete, 6 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11184640
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 250
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
ELADÓ Miskolc – VOLOGDA városrészen, Miskolc keresett helyén, egy N:185 m², 5 szobás, nappalis, erkélyes, teraszos többgenerációs, DUPLAKOMFORTOS, öt ELTOLT szintes, vállalkozásra, befektetésre is alkalmas CSALÁDI SORHÁZ!

Miskolc keresett helyén lehet tulajdonosa egy öt szobás, panorámás, akár TÖBBGENERÁCIÓS, DUPLAKOMFORTOS, ÖT ELTOLT SZINTES, nappali - konyhás, felújított – korszerűsített, családi sorháznak.

Az 1980-as évben téglából épült ingatlan fűtését gázkazán, melegvíz-ellátását Bosch típusú villanybojler biztosítja. A gáz havi átalánydíja 25.000 Ft/hó. Az ingatlan 5 különnyíló szobából, konyha-nappaliból, gardróbból, 3 fürdőszobából + WC-ból, pincéből, tárolókból, közlekedőkből áll. Továbbá garázsból, mely vállalkozás céljára is alkalmas, az ingatlan jó paraméterei, elhelyezkedésének köszönhetően.

Az ingatlan nyílászárói hőszigeteltek, fa/műanyag. A szobák laminált lappal, minőségi linóleummal burkoltak, falaik festettek, részben, egy szobában tapétázott. A többi helyiség járólappal burkolt. Az ingatlan korszerűsítése és esztétikai felújítása megtörtént.

Az ingatlan közvetlen kertkapcsolatos, melyből kifolyólag háziállatok tartására is alkalmas.

A lakóház alaprajzi elrendezése, anyaghasználata, kialakítása az eredeti funkció használatra alkalmas, kialakítása az építési korra jellemző.

A telek leírása:
A telek mérete a környezetében kialakult telek méretekhez hasonló, sík felszínű, osztatlan közös tulajdon: 40/200 Összesen 868 m² alapterületű, téglalap alakú, bekerített.

Parkolás közterületen nem díjmentes, azonban az ingatlan garázzsal rendelkezik.

Az ingatlan méretéből és kialakításából adódóan kiválóan alkalmas vállalkozás céljára is. Lehet akár kettő –lakóingatlan és üzlet az egyben. Az ingatlan jellege, lokalizációja és kedvező, jó elosztása, méreteiből adódóan megfelelő számos tevékenység végzésére. Mint pl.: turizmus, vendéglátás, logisztikai cél, különféle iroda és üzlethelyiség létesítésére. Kiváló lehetőség azok számára, akik szeretik a folyókkal, tavakkal szegélyező vidéket. Remek nyaraló, vendégház, vagy a Miskolctapolcai egyetem közelségére tekintettel, bérelhető ház is kialakítható belőle. Megvalósításuknak csak a képzelet szab határt. Lakóingatlanként funkcionálva is remek élettér áll rendelkezésére akár két generáció vagy többgyermekes családok számára. A különnyíló szobáknak köszönhetően mindenkinek lehetősége van az elvonulásra, elmélkedésre, meditálásra, még a tágas nappali meghitt családi események kényelmes színtere lehet.

Az épülethez tartozik egy hátsóterasz, mely 10 m² és egy erkély ami 5 m². A zöldövezeti kert, grillterasz lehetőséget nyújt a békés elvonuláshoz, olvasáshoz vagy pl. kerti partik lebonyolításához. Az ingatlan lokalizációja kiváló. A belváros, tömegközlekedés néhány perces sétával elérhető. Remek infrastruktúrával rendelkezik. Közvetlen közelében találhatóak oktatási intézmények, óvoda, számos nagy és kis élelmiszerboltok, gyógyszertárak, orvosi rendelők, felújított játszótér, éttermek, szállodák.

Az ingatlan per, teher és igénymentes.

Összességében elmondható, hogy az ingatlan településen belüli elhelyezkedése kedvező. A szerkezete és a kialakítása, műszaki állapota korának megfelelő.

Irányár: 99.000.000 Ft

HELYISÉGLISTA: m²
PINCE SZINT:
Kazánház: 16
Tároló: 8
Tároló: 6
ÖSSZESEN: 30

FÖLDSZINT
Szélfogó: 8
Garázs: 18
ÖSSZESEN: 26

I. SZINT
Nappali + konyha: 12 + 8
Fürdőszoba + WC: 2
ÖSSZESEN: 22

II. SZINT
Szoba 24
Erkély: 5
ÖSSZESEN: 29

III. SZINT
Szoba: 12
Fürdőszoba + WC: 6
ÖSSZESEN: 18

IV. SZINT
Szoba: 30
Gardrób: 5
ÖSSZESEN: 35

V. SZINT
Szoba: 12
Fürdőszoba + WC: 6
ÖSSZESEN: 18

TETŐTÉR
Szoba: 16


Garázs: 18

Közlekedő: összesen 6 m², lépcsőház összesen: 14 m²

kert, amerikai konyha

Kapcsolat a hirdetővel
  • Orosz Bernadett

  • +367041-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Miskolc


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Orosz Bernadett

  • +367041-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Miskolc