Nagykáta, eladó belterületi farm, önfenntartásra alkalmas méretű, megélhetést is kínáló ingatlan!

130 000 000 Ft
Nagykáta
5 napja, 10 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9330995
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 203
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az ingatlan jellemzése:
Belterületi farm jellegű ingatlan, mely kettő önálló, életvitelszerű lakhatásra alkalmas épületen túl, önfenntartó életmódot és igény esetén akár saját vállalkozáson belüli megélhetést is biztosít. Az 1,8 ha területnagyságú, egy tagban elterülő porta, kettő aszfaltozott és közművekkel ellátott közútról több ponton megközelíthető, négy helyrajzi számon nyilvántartott, igény esetén más formában újra felosztható ingatlan, melyet lakóház és udvar, fatelep és műhely, belterületi beépítetlen fejlesztési terület egységek alkotnak.
A családi ház jellemzése:
A családi házat körbeölelő udvarrész részben kerített, tanya hangulatú, melléképületeket, konyhakertet, pihenést szolgáló tereptárgyakat magába foglaló terület. A 96 m2 hasznos alapterületű, teljes egészében alápincézett épület teherhordó szerkezete beton alapra épített, 7 cm hőszigeteléssel ellátott tégla falazat, fa födémmel, kontyolt nyereg tetővel, cserép fedéssel. A lakóház külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel ellátva.
A lakóépület csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Fűtése gázkazánról és a lakótérben elhelyezett vízteres kandallóról egyaránt üzemelő központi fűtés, radiátor fűtőtestekkel, fűtési meleg víz tárolást biztosító puffertartállyal kiegészítve. Hálózati meleg víz ellátása gázbojlerról biztosított, napkollektorral is támogatott önálló puffertartállyal kiépítve. Elektromos áram ellátása: 3x32A A kert locsolását fúrt kút szolgálja.
A lakóház jellegű faépület jellemzése:
A lakóház funkciójú szigetelt fa épület a családi ház mögött, mint önálló egység lett létrehozva, közművekkel a főépületből ellátva, mely igény esetén külön almérő órákkal felszerelhető. Az összesen 107 m2 hasznos alapterületű épület 72 m2 földszintjén egy nagy légterű közösségi élettérben, konyha és étkező került kialakításra, zuhanyzós fürdőszobával és belső éléskamrával. A tetőtérben 35 m2 alapterületen, egy légterű helyiség található, mely válaszfalakkal szobákra tagolható.
A épület teherhordó szerkezete beton alapra épített, fő tartószerkezetében szigetelt fa falazat, fa födémmel, nyereg tetővel, zsindely fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel ellátva. Csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Fűtése a lakótérben kivitelezett vízteres tömegkályháról üzemelő központi fűtés, részben padlófűtésre, részben radiátor fűtőtestekre kiépítve. Hálózati meleg víz ellátása villanybojlerról biztosított, napkollektorra előkészítve, fűtési szezonban puffertartállyal kiegészítve.
Fatelep és faipari műhely:
Az ingatlan szerves része egy évtizedek óta működő, több szakmunkást foglalkoztató, folyamatos megrendelései által egy vállalkozást fenntartó és megélhetést biztosító fatelep és faipari műhely, mely a lakóépülettől távolabb, a családi házat minden zavaró ipari tevékenységtől mentesítő, önálló bejáratú területrészen helyezkedik el. A faipari tevékenység egy 250 m2 alapterületű, vasbeton szerkezetű, betonelemekből összeállított padlózatú műhelyben folyik, mely épület kiegészül egy szintén 250 m2 alapterületű alapanyag és készáru tároló féltetős színnel.
A faipari műhelyben szinte bármilyen készáru gyártáshoz szükséges munkagép megtalálható, melyek igény és gépekre vonatkozó külön ármegállapodás esetén, teljes működőképes állapotban átadásra kerülnek. Az eszközök között megtalálható több szalagfűrész és marógép, vastagoló és egyengető gyalu, szalagcsiszoló, radiál fűrész,  valamint anyagmozgató gépek.

Hivatkozási szám: 2022063001

Kapcsolat a hirdetővel
  • Tápióvölgye Ingatlaniroda

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Nagykáta


Hasonló hirdetések

  • Nagykátán a vasútállomás és a strand közelében
    Nagykáta
    Nagykátán a vasútállomás és a strand közelében, kis forgalmú utcában eladó egy 1995-ben épült 118nm-es tetőteres családi ház 713nm telekkel. A földszint egy tágas amerikai konyhás nappaliból, 3 nagy szobából és egy fürdőzobából áll, a tetőtérben egy ...
    • Eladó ház, Lakás - Nagykáta
    2 napja
    23 900 000 Ft
  • AZONNAL KÖLTÖZEHTŐ CSALÁDI HÁZ!
    Nagykáta
    AZONNAL KÖLTÖZEHTŐ CSALÁDI HÁZ! Nagycsaládosoknak ideális otthon, hatalmas terek, a lehetőségek tárháza az ingatlan! Budapesttől egy órányi autó útra Nagykátán a város központtól 500 m re eladó egy 1990-ben épült tégla építésű két generációs 190 nm-e...
    • Eladó ház, Lakás - Nagykáta
    2 napja
    39 200 000 Ft
  • Nagykáta központjában eladó teljeskörűen felújított
    Nagykáta
    Nagykáta központjában eladó teljeskörűen felújított, akár 2 generációnak is alkalmas családi ház (166 m2). Az ingatlan amerikai konyhás nappaliból és 4 szobából áll. Összközműves, tehermentes és 1/1 tulajától akár 30 nap múlva birtokba is vehető! Elo...
    • Eladó ház, Lakás - Nagykáta
    2 napja
    56 000 000 Ft
  • felújított amerikai konyhás nappali + 2 szoba + fedett terasz
    Nagykáta
    Nagykáta belterületén csendes, rendezett utcában - kellemes szomszédokkal - eladó felújított amerikai konyhás nappali + 2 szoba + fedett terasz. A házhoz tartozik még egy 2 helyiségből álló melléképület, mely akár szoba/konyha kialakításként is működ...
    • Eladó ház, Lakás - Nagykáta
    2 napja
    20 000 000 Ft
  • A gyógyfürdőhöz közel
    Nagykáta
    Nagykáta belterületén, egy csendes, rendezett utcában eladó családi ház! Az ingatlan ideális elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy mindössze néhány lépésre legyen a gyógyfürdőtől, így a kikapcsolódás mindig kéznél van. Ez a tágas, amerikai konyhás napp...
    • Eladó ház, Lakás - Nagykáta
    2 napja
    27 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Tápióvölgye Ingatlaniroda

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Nagykáta