Nagykáta, eladó, központ közeli családi ház, új építésű, igényesen kivitelezett, szép ingatlan!

69 900 000 Ft
Nagykáta
5 napja, 10 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9265676
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 124
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az ingatlan jellemzése:

A 454 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett, parkosított. A családi ház csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített Porotherm 30-as tégla falazat, 15 cm hőszigeteléssel; beton födémmel, 30 cm kőzetgyapot szigeteléssel; alacsony dőlésszögű mediterrán tetővel, betoncserép fedéssel.
Külső nyílászárói műanyag tokos ajtók és ablakok, 3 rétegű üvegezéssel ellátva. Fűtése gáz és vegyes tüzelésű kazánokra kiépített központi fűtés, padlófűtésre kiépítve, a hálószobákban radiátor fűtőtestekkel, kiegészítő fűtése és hűtése klímáról biztosított; meleg víz ellátása gáz kombicirkóról megoldott. Elektromos áram ellátása 1x32A.

Az ingatlan belterének jellemzése:

A 2021-ben, jól átgondolt tervek alapján igényesen megépült családi ház bruttó 124 m2 alapterületű, melyben három hálószoba, egy légterű tágas nappali, konyha és étkező, spájz, kazánház, fürdőszoba és külön wc helyiségek találhatók. A hálószobákból kettő a déli tájolású utcafronton került kialakításra, a harmadik szoba az épület hátsó traktusában kapott helyet.

A tervezés során az építtető kérésére fő hangsúlyt kapott az egy légterű konyha és nappali, mint a lakótér központi helyisége, melybe az alacsony parapetek által rengeteg természetes fény áramlik be, világossá és valóban nappali hatásúvá téve ezáltal az életteret.

Az ingatlan finanszírozása:

Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett (amelynek egy része lehet babaváró hitel is, ami jelenleg akár 11 millió Forint összegű) forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához az 1-3 gyermekes maximum 50 millió Forint összegű CSOK Plusz hitel igénybe vehető. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

Az ingatlan környezetének jellemzése:

A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán bölcsőde, több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, sportklubok nyújtanak szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek.

A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett.

Hivatkozási szám: 2022052701

Kapcsolat a hirdetővel
  • Tápióvölgye Ingatlaniroda

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Nagykáta


Hasonló hirdetések

  • Nagykátán a vasútállomás és a strand közelében
    Nagykáta
    Nagykátán a vasútállomás és a strand közelében, kis forgalmú utcában eladó egy 1995-ben épült 118nm-es tetőteres családi ház 713nm telekkel. A földszint egy tágas amerikai konyhás nappaliból, 3 nagy szobából és egy fürdőzobából áll, a tetőtérben egy ...
    • Eladó ház, Lakás - Nagykáta
    2 napja
    23 900 000 Ft
  • AZONNAL KÖLTÖZEHTŐ CSALÁDI HÁZ!
    Nagykáta
    AZONNAL KÖLTÖZEHTŐ CSALÁDI HÁZ! Nagycsaládosoknak ideális otthon, hatalmas terek, a lehetőségek tárháza az ingatlan! Budapesttől egy órányi autó útra Nagykátán a város központtól 500 m re eladó egy 1990-ben épült tégla építésű két generációs 190 nm-e...
    • Eladó ház, Lakás - Nagykáta
    2 napja
    39 200 000 Ft
  • Nagykáta központjában eladó teljeskörűen felújított
    Nagykáta
    Nagykáta központjában eladó teljeskörűen felújított, akár 2 generációnak is alkalmas családi ház (166 m2). Az ingatlan amerikai konyhás nappaliból és 4 szobából áll. Összközműves, tehermentes és 1/1 tulajától akár 30 nap múlva birtokba is vehető! Elo...
    • Eladó ház, Lakás - Nagykáta
    2 napja
    56 000 000 Ft
  • felújított amerikai konyhás nappali + 2 szoba + fedett terasz
    Nagykáta
    Nagykáta belterületén csendes, rendezett utcában - kellemes szomszédokkal - eladó felújított amerikai konyhás nappali + 2 szoba + fedett terasz. A házhoz tartozik még egy 2 helyiségből álló melléképület, mely akár szoba/konyha kialakításként is működ...
    • Eladó ház, Lakás - Nagykáta
    2 napja
    20 000 000 Ft
  • A gyógyfürdőhöz közel
    Nagykáta
    Nagykáta belterületén, egy csendes, rendezett utcában eladó családi ház! Az ingatlan ideális elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy mindössze néhány lépésre legyen a gyógyfürdőtől, így a kikapcsolódás mindig kéznél van. Ez a tágas, amerikai konyhás napp...
    • Eladó ház, Lakás - Nagykáta
    2 napja
    27 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Tápióvölgye Ingatlaniroda

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Nagykáta