Eladó 79 m2-es családi ház Söjtör, Söjtör

18 400 000 Ft
Söjtör Söjtör
1 napja, 9 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11513860
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 79
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Hangulatos, otthonos, autentikus, nettó 79 négyzetméteres hasznos alapterületű, összkomfortos kis házikót kínálok eladásra Söjtör egyik csendes mellékutcájában!
A gyönyörű fagerendás mennyezet kiváló állapotú, kellemes, meleg, barátságos, utánozhatatlan hangulatot biztosít az itt élők számára.
A ház hagyományos készítésű, vastag falú, tökéletes hőszigetelést biztosító tömésház, betonkeménységű falakkal, a hozzáépítés már téglából készült. A tető héjazata cserép.
A kétszárnyú ajtón belépve egy közlekedőbe, és a tágas konyha - étkezőbe érünk, a ház két végében található a két szoba. A konyhából egy kisebb kamra nyílik, a közlekedőből pedig a szép kis fürdőszobába juthatunk, amelyben zuhanykabin, mosdó, wc és a melegvizet szolgáltató boyler található. A két szobán kívüli helyiségek üde zöld színű kerámialappal borítottak.
Az épület ablakai redőnnyel ellátottak, nagyjából 10 éve lettek felúíjtva, még fából készített, de már dupla rétegű hőszigetelt üvegezéssel - a folyosói két kisebb ablakot kivéve.
A ház mellett, azzal egybeépítve egy 18,5 négyzetméteres nyárikonyha van, az épület folytatásában egy tárolót és egy nyitott, de fedett autóbeállót találunk.
Az ingatlan egy 1787 négyzetméter nagyságú telken található, amely jelenleg pár gyümölcsfával van beültetve, de látszik még a gondos kezek munkájaként egy hajdani veteményes helye is.
A ház előtt teljes hosszában roppant hangulatos, függő cserepekben elhelyezett virágokkal díszített nyitott tornác húzódik, árnyékos pihenőhelyet kínálva.
Ipari áram bekötve! A ház fűtése jelenleg gázkonvektorokkal megoldott, a közelmúltig egy hangulatos modern stílusú kandallóval történt a meleg biztosítása - erre a lehetőség továbbra is adott, a kandalló rendelkezésre áll!
A nyárikonyha alatt egy 10 négyzetméteres száraz, tiszta, vakolt pincében lehet tárolni a kertben megtermett zöldséget, gyümölcsöt.
A lakóház környezete biztonságos, az utca csendes, nyugodt. A településen megtalálható orvosi rendelő, iskola, óvoda, élelmiszerüzletek, gyógyszertár, a buszközlekedés kiváló, a szomszéd településen, Pusztaszentlászlón pedig egy rendkívül hangulatos, közkedvelt, mégsem nyüzsgő termálfürdőt kereshetünk fel, ha kedvünk támad lazítani, felfrissülni! A horgászat szerelmesei a termál mellett horgásztavat is felfedezhetnek!

Tehát jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon, ahol ingatlanvideó és több kép is segíti Önt a választásban! Az ár irányár, tegyen rá ajánlatot! Söjtör a falusi CSOK-ban érintett települések közé tartozik, amennyiben a vevő jogosult rá, az igénybevételében segítünk.
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

csatorna, gáz, villany, víz

Kapcsolat a hirdetővel
  • Gérusz Judit

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Söjtör

Söjtör


Hasonló hirdetések

  • Söjtör, zártkert
    Söjtör
    HA IGAZÁN CSENDES, ELVONULÓS , TERMÉSZET KÖZELI ÉS RÁADÁSUL GYÖNYÖRŰ PANORÁMÁVAL RENDELKEZŐ KIS NYARALÓT SZERETNE, AKKOR ITT A LEHETŐSÉG! A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínál PRÉSHÁZAT SÖJTÖRÖN! A LIDO HOME KESZTHELY által eladásra kínált SÖJTÖRI PRÉ...
    • Eladó ház, Lakás - Söjtör
    2 napja
    4 500 000 Ft
  • Eladó Telek, Söjtör 2.690.000 Ft
    Söjtör
    BELTERÜLETI ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ SÖJTÖR HANGULATOS RÉSZÉN! Zalaegerszegtől 20 km-re, a Kis-Balatontól 50 km-re fekszik ez a csendes kis település, ahol eladó egymás melletti két telek egyben és külön is. 2 építési telek is eladó a településen! A kiseb...
    • Eladó ház, Lakás - Söjtör
    2 hete, 3 napja
    2 690 000 Ft
  • Eladó Telek, Söjtör 2.690.000 Ft
    Söjtör
    BELTERÜLETI ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ SÖJTÖR HANGULATOS RÉSZÉN! Zalaegerszegtől 20 km-re, a Kis-Balatontól 50 km-re fekszik ez a csendes kis település, ahol eladó egymás melletti két telek egyben és külön is. A kisebbik telek 1275 m2 nagyságú, a nagyobbik ...
    • Eladó ház, Lakás - Söjtör
    2 hete, 3 napja
    2 690 000 Ft
  • Eladó - Családi ház - Söjtöri eladó családi ház!
    Söjtör, Söjtöri eladó családi ház!
    Söjtör egyik csendes utcájában összközműves, tégla családi ház vált eladóvá ásott kúttal, 2237 m2 területtel. A 62 m2 nettó, 91 m2 bruttó, jó elrendezésű belső terekben egy tágas előszoba, 1 fürdőszoba wc-vel, 1 konyha-étkező és 2 nagy szoba találhat...
    • Eladó ház, Lakás - Söjtör
    3 hete, 2 napja
    14 500 000 Ft
  • Eladó - Családi ház - Söjtör
    Söjtör, Söjtör
    Zala vármegyében 5 SZOBÁS, 2 FÜRDŐSZOBÁS, 2 külön bejárattal, 2 KÜLÖN LAKRÉSSZEL rendelkező, JÓ ÁLLAPOTÚ, TÉGLA családi ház vált eladóvá - Zalaegerszegtől mindössze 20 percnyire! Söjtör központi részén vált eladóvá ez a 200 m2-es hasznos alapterülett...
    • Eladó ház, Lakás - Söjtör
    1 hónapja
    55 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Gérusz Judit

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Söjtör

Söjtör