Eladó - Családi ház - Söjtör

55 000 000 Ft
Söjtör Söjtör
1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12157071
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 200
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Zala vármegyében 5 SZOBÁS, 2 FÜRDŐSZOBÁS, 2 külön bejárattal, 2 KÜLÖN LAKRÉSSZEL rendelkező, JÓ ÁLLAPOTÚ, TÉGLA családi ház vált eladóvá - Zalaegerszegtől mindössze 20 percnyire!

Söjtör központi részén vált eladóvá ez a 200 m2-es hasznos alapterülettel bíró családi ház, bekerített, sík területen nyári konyhával, 2 garázzsal, melléképületekkel!

Az ingatlan helyet ad egy tágas étkező-konyhának, egy nappalinak, további 3 szobának, 2 nagyméretű fürdőszobának, külön helyiségben található toalettnek, több tárolónak, egy garázsnak, terasznak (17 m2), s egy erkélynek (6 m2).
A fürdőszobák tágasak, mindkét fürdő rendelkezik káddal (az egyikben tetszetős sarokkád került beépítésre) és zuhanyzóval egyaránt.
Az ingatlanban a földszinten, udvar felöli megközelítéssel egy önálló lakrész is kialakításra került, ahol egy szoba és egy jól felszerelt konyha található.

Szerves részét képezi az ingatlannak több melléképület: még egy különálló garázs az udvarban, fedett pihenősarok, nyári konyha, tároló épületek, állattartásra alkalmas épületrészek, műhely stb.

A kimondottan szép állapotnak örvendő családi ház és a melléképületek is téglából épültek, nyílászárói jó állapotú, fa nyílászárók, rolóval, szúnyoghálóval ellátottak, a ház vasbeton födémmel rendelkezik, tetejének fedése cserép.
A családi ház melegvíz ellátásáért és fűtéséért egyedi gáz cirkó fűtés felel lapradiátor hőleadókkal.
Az ingatlanon három fázis áram van.

Az ingatlan helyiségeit, műszaki felszereltségét, külső állapotát tekintve jó állapotú, és igényeknek megfelelően akár AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!

A tágas otthon egy minimális lejtéssel rendelkező, körbekerített, 2497 m2 - es területen helyezkedik el, mely sok bokornak, gyümölcsfának ad otthont, valamint az állatok számára alkalmas melléképületek megléte lehetővé teszi azok tartását is.

A birtokon jelenleg egy nagyobb, első, füvesített udvar van leválasztva a garázzsal, a nyári konyhával, a középső részén találhatóak a melléképületek, majd a gazdálkodásra alkalmas területrész következik.

A családi ház lokációját tekintve nagyszerű: csendes, nyugodt, zöld környezetben helyezkedik el Söjtörön, Zalaegerszegtől mindössze 23 km távolságra autóval.

A mindenki számára fontos szociális és egészségügyi ellátottság a településen hiánytalanul jelen van (óvoda, iskola, orvosi rendelő, posta, boltok, étterem, templom stb), azonban Zalaegerszeg elérése is 20 perc alatt megoldott.

Az ingatlan falusi CSOK-ra IS alkalmas!

A megkímélt, újszerű bútorok megállapodás tárgyát képezik.

Ajánlom azoknak:

- akik előnyben részesítik a csendet és a nyugalmat, egy várossal szemben
- akik szeretnék megtermelni a zöldséget és gyümölcsöt családjuk számára
- akik megfizethető áron szeretnének hozzájutni egy jó állapotú, azonnal beköltözhető, tágas családi házhoz,
- akik a munka, iskola, óvoda miatt fontosnak tartják a város adta lehetőségeket és Zalaegerszeg gyors elérését!


Az ingatlan hétvégén is megtekinthető, további információkért, időpontért keressen bizalommal! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 364324

Kapcsolat a hirdetővel
  • Juhász Judit

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Söjtör

Söjtör


Hasonló hirdetések

  • Söjtör, zártkert
    Söjtör
    HA IGAZÁN CSENDES, ELVONULÓS , TERMÉSZET KÖZELI ÉS RÁADÁSUL GYÖNYÖRŰ PANORÁMÁVAL RENDELKEZŐ KIS NYARALÓT SZERETNE, AKKOR ITT A LEHETŐSÉG! A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínál PRÉSHÁZAT SÖJTÖRÖN! A LIDO HOME KESZTHELY által eladásra kínált SÖJTÖRI PRÉ...
    • Eladó ház, Lakás - Söjtör
    1 napja, 6 órája
    4 500 000 Ft
  • Eladó 79 m2-es családi ház Söjtör, Söjtör
    Söjtör, Söjtör
    Hangulatos, otthonos, autentikus, nettó 79 négyzetméteres hasznos alapterületű, összkomfortos kis házikót kínálok eladásra Söjtör egyik csendes mellékutcájában! A gyönyörű fagerendás mennyezet kiváló állapotú, kellemes, meleg, barátságos, utánozhatat...
    • Eladó ház, Lakás - Söjtör
    1 napja, 12 órája
    18 400 000 Ft
  • Eladó Telek, Söjtör 2.690.000 Ft
    Söjtör
    BELTERÜLETI ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ SÖJTÖR HANGULATOS RÉSZÉN! Zalaegerszegtől 20 km-re, a Kis-Balatontól 50 km-re fekszik ez a csendes kis település, ahol eladó egymás melletti két telek egyben és külön is. 2 építési telek is eladó a településen! A kiseb...
    • Eladó ház, Lakás - Söjtör
    2 hete, 2 napja
    2 690 000 Ft
  • Eladó Telek, Söjtör 2.690.000 Ft
    Söjtör
    BELTERÜLETI ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ SÖJTÖR HANGULATOS RÉSZÉN! Zalaegerszegtől 20 km-re, a Kis-Balatontól 50 km-re fekszik ez a csendes kis település, ahol eladó egymás melletti két telek egyben és külön is. A kisebbik telek 1275 m2 nagyságú, a nagyobbik ...
    • Eladó ház, Lakás - Söjtör
    2 hete, 2 napja
    2 690 000 Ft
  • Eladó - Családi ház - Söjtöri eladó családi ház!
    Söjtör, Söjtöri eladó családi ház!
    Söjtör egyik csendes utcájában összközműves, tégla családi ház vált eladóvá ásott kúttal, 2237 m2 területtel. A 62 m2 nettó, 91 m2 bruttó, jó elrendezésű belső terekben egy tágas előszoba, 1 fürdőszoba wc-vel, 1 konyha-étkező és 2 nagy szoba találhat...
    • Eladó ház, Lakás - Söjtör
    3 hete, 1 napja
    14 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Juhász Judit

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Söjtör

Söjtör