Eladó 500 m2-es családi ház Szada, családi házas

290 000 000 Ft
Szada családi házas
1 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12235422
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 10
  • Alapterület (m²): 500
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az eladásra kínált villa Szada újonnan települt városrészében, jelentős méretű telkeken található családi házakkal, erdős, természetvédelmi terület szélén található. Ez a lakónegyed közel van a főúthoz, ahonnan perceken belül elérhető az autópálya, mégis korlátozott a forgalom, így nyugodt és csendes, de nem túl távoli fekvésű.
A telek területe hatalmas, 2000 m2, a villa teljes bruttó területe több mint 500 nm, , három szintre osztva
Az épület 20 éve épült, most kezdődött egy korszerűsítés (fűtési rendszer, szigetelés, stb), illetve esztétikai frissítés (burkolatok, külső megjelenés, stb) . . Északkelet-délnyugati tájolású, északi oldala az utcára, a bejáratra és a parkolóra néz, míg a déli oldala a tavak összetételére és a hátsó udvar botanikai gyűjteményére néz.
A házon belüli lakóterület nagy része (beleértve a nappali-étkezőt, a pihenőszobát és az első emeleti fő erkélyt, valamint a második emeleten négy hálószoba) a ház déli oldalán található).
földszint
A nagy (kb. 60m2) amerikai konyhás nappali-étkező az elegáns, klasszikus stílusban kialakított földszint középpontja. Kandallója meleget és varázst hoz a téli estékbe, a fő erkély pedig közvetlenül elérhető ebből a szobából, amely nyáron a vendéglátást szolgálja. A nappaliból nyílik a rekreációs szoba is, ami szintén a villa sajátossága ? itt a sportolási lehetőségek, a kikapcsolódás és a kényelem évszaktól függetlenül biztosított.
Ezen a szinten találhatók a fő háztartási helyiségek is, köztük egy garázs, amely két jármű kiszolgálására is alkalmas.
emelet
A nappaliból díszlépcső (önmagában is műalkotás) vezet a felső szintre, innen érhető el az összes emeleti szoba .Az 5 hálószoba, 2 fürdőszoba és 2 gardrób egyenlő arányban van elosztva a ház nyugati és keleti oldala között, így akár egy többtagú család is elegendő életteret talál a házban és gond nélkül különválik, vagy több vendég is elhelyezhető. egyidejűleg. Minden hálószoba erkélyes ? négyből a déli, míg az ötödik saját északi erkéllyel rendelkezik.
(tetőtér)
A második emeletről lépcső vezet a tetőtérbe. Ez a terület további 160 m2 alapterületű, alapvetően osztatlan területtel rendelkezik, amelyet úgy alakítottak ki, hogy a villa legnagyobb közösségi területe legyen. A hely kreatív, inspiráló dizájnja házimozi rendszerrel rendelkezik, és nyugodt olvasásra, vagy egy ital melletti hosszas beszélgetésre is alkalmas, de a terem további alkalmazásainak csak a képzelet szab határt.
A ház körüli nagy kert változatos stílusban lett kialakítva, és mesésen gazdag botanikai gyűjteményt tartalmaz. A földszinten található nagy erkély közvetlenül köti össze a házat a kerttel és a medencével, így a kert alkalmas társasági eseményekre, valamint pihenésre, kikapcsolódásra.

Az előkertben óriási a burkolt parkoló, a benne lévő garázzsal együtt négy fedett parkolóhelyet biztosítanak a gépjárművek számára, és konfigurációtól függően akár tíz autó is beállhat a területen (az utcán további hely áll rendelkezésre).
Egy mesterséges patak kalandos úton juttatja el a vizet a parkoló hátsó részéből a hátsó udvar hatalmas halastavaihoz.
A kövezett út szintén a bejáratnál kezdődik, és a ház másik oldalán keresztül vezet a vonzó előkerttől a tóparti mólóhoz és az uszodához a gyümölcsösön keresztül.
A kert egyik különlegessége a két síró fűzfa köré épült, szerszámosházként funkcionáló faház, amely a kert végében található, és a hátsó udvar teljes botanikai gyűjteményét átfogó íves sétányokon keresztül érhető el. Ennek a háznak is van egy második emelete, erkélyes, amely a lombkoronában nyújt menedéket, szellőzéssel az egész kertre és a villára, pihenésre alkalmas.
A hátsó udvaron belül is több helyet különítettek el meditációra és elmélkedésre.
A kert minden évszakban szépséget mutat; februártól az év végéig folyamatosan virágzik valami.
A legcsodálatosabb látványt természetesen májusban láthatjuk, amikor a rododendronok és azáleák alpesi gyűjteménye a fehértől a sárgán át a rózsaszínig és a liláig minden színben pompázik ? és ezzel együtt számos más fa és cserje is virágzik ilyenkor.
A nyári hőségben a kiterjedt előtetők nyújtanak menedéket, fürdőzésre csábít a tavacska és a medence, az erkélyen grillezés is remek lehetőség, így a kert folyamatosan ösztönzi a szabadtéri tevékenységeket.
Ősszel, a forró napok elmúltával a levelek a lombkoronát varázslatos színkaleidoszkóppá varázsolják, míg a virágzó hortenziák és mirtuszok tovább bővítik a kilátást.
Még a tél is sok mindent kínál; a tó és a patak egész évben működik, így a koi és az aranyhalak továbbra is aktívak maradnak, és a madarak is rendszeresen látogatják a folyamatosan fagyatlan víznek és a madárasztalnak köszönhetően, míg az örökzöld cserjék és fenyők gondoskodnak arról, hogy a kert mindig legyen zöld és néhány virág már februárban megjelenik, ismét jelezve a közeledő tavaszt.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Molnár Zsolt

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szada

családi házas


Hasonló hirdetések

  • Eladó Ikerház, Szada, 150nm, 95000000 Ft
    Szada
    Budapest közelében otthon a természetben! Eladó Szadán, egy teljesen új parcellázású, természetközeli területén 8 db egyenként 750-770 m2 telken bruttó 150 m2 alapterületű, nappali + 3 hálószobás ikerházfél! Budapesttől mindössze 15 km-re, tavak és e...
    • Eladó ház, Lakás - Szada
    2 napja, 1 órája
    95 000 000 Ft
  • Eladó - Családi ház - Új építésű ház Szadán? IGEN!
    Szada, Új építésű ház Szadán? IGEN!
    Új építésű ingatlan Telekkel együtt? IGEN EZ A TE LEHETŐSÉGED! Építkezésben gondolkodsz, de nehezen tudod elképzelni álmaid otthonát? Esetleg telket szeretnél vásárolni befektetési célra, de még nem találtad meg a megfelelőt számodra? AKKOR CSÖRÖGJ M...
    • Eladó ház, Lakás - Szada
    1 napja, 7 órája
    102 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Szada
    Szada
    Az Otp IP kínálatában eladó Szadán egy 220 négyzetméteres, két lakrészre bontott lakóház, garázzsal és medencével az udvarán. Az ingatlan fűtése padlófűtéssel megoldott, de igény esetén a gigantikus amerikai konyhás nappaliban található kandalló is t...
    • Eladó ház, Lakás - Szada
    1 napja, 2 órája
    138 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Szada
    Szada, Dózsa György út
    Új építésű ikerházi lakásokat kínálunk Szada Fenyvesliget részén!A 763 m2-es telekkel rendelkező nappali + 3 szobás, dupla komfortos ikerházak építése már folyamatban van. Különböző készültségi fokkal rendelkeznek jelenleg. Mindegyik lakáshoz fedett ...
    • Eladó ház, Lakás - Szada
    3 napja
    103 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Szada
    Szada, Dózsa György út
    Új építésű ikerházi lakásokat kínálunk Szada Fenyvesliget részén! A 763 m2-es telekkel rendelkező nappali + 3 szobás, dupla komfortos ikerházak építése már folyamatban van. Különböző készültségi fokkal rendelkeznek jelenleg. Mindegyik lakáshoz fedett...
    • Eladó ház, Lakás - Szada
    3 napja
    113 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Molnár Zsolt

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szada

családi házas