Ezt a hirdetést archiválták.

Wellness saját otthonában! - Szeged, Rókus, Szatymazi utca

Szeged Rókus Szatymazi utca
2 éve, 5 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Szeged, Liget közelében
    Szeged
    INTELLIGENS OTTHON Újszegeden a Liget és a Napfény fürdő mellett. Az új építésű társasház A, B, C épületekből áll. Utcafrontja a 14 lakást befogadó A épület. B és C épületei az udvarban két-két, kétszintes lakásnak adnak teret. Az épületek szerkezeti...
    • Eladó ház, Lakás - Szeged
    1 napja, 6 órája
    80 000 000 Ft
  • Szeged, Marostő városrészben
    Szeged
    KULCSRAKÉSZ CSALÁDI HÁZ A MAROSTŐ VÁROSRÉSZBEN Újszeged dinamikusan fejlődő, kedvelt kertvárosi övezetében most épülő, belső kétszintes, saját kertkapcsolatos család ház KULCSRAKÉSZ állapotban eladó. Az épület kertre néző 474 m2-es telken épül, ahol ...
    • Eladó ház, Lakás - Szeged
    1 napja, 6 órája
    98 550 000 Ft
  • Újszeged csendes, családi házas részén, a Marostő városrészben
    Szeged
    MEDITERRÁN HANGULAT KERTVÁROSI ÖVEZETBEN! Újszeged csendes, családi házas részén, a Marostő városrészben 201,31 m2-es nappali + 4 szobás, 3 fürdős, gardróbos, +garázs ikerház 393 m2-es telken eladó. Az ingatlan 2007-ben épült, Belsőépítész tervei ala...
    • Eladó ház, Lakás - Szeged
    1 napja, 6 órája
    147 900 000 Ft
  • Szeged-Tápé
    Szeged
    KÖLTÖZÉS MIATT SÜRGŐSEN ELADÓ! Szeged közkedvelt település részén, Tápén kínálok megvételre egy, az 1970-es években épült, majd 2000-ben hozzáépített eltolt szintes családi házat. Az épület 716 m2-es területen helyezkedik el, hátsó telekhatáros építé...
    • Eladó ház, Lakás - Szeged
    1 napja, 6 órája
    86 900 000 Ft
  • Újszeged családi házas övezet
    Szeged
    AZONNAL KÖLTÖZHETŐ KULCSRAKÉSZ INGATLANOK A HOLT MAROS BRIDGE KÖZELÉBEN! LEGYEN ÖN AZ ELSŐ LAKÓJA! CSOK, ÁFA VISSZAIGÉNYLÉS, ILLETÉKMENTESSÉG IGÉNYBE VEHETŐ! Újszeged családi házas övezetében már csak 2 db utcai, önálló kertkapcsolatos családi ház (e...
    • Eladó ház, Lakás - Szeged
    1 napja, 6 órája
    155 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8090369
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 150
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Szeged Rókusi városrészben, nyugalmas, csendes, helyen eladó egy 150 nm-es három erkélyes, 4. emeleti duplakomfortos téglalakás, relaxációs wellness részleggel.

Az ingatlan TELJES BÚTORZATÁVAL BERENDEZÉSÉVEL ELADÓ, így ide elegendő csak a személyes tárgyait hoznia!

A nagy alapterületet valójában két helyrajzi számon lévő lakás összenyitásával érték el jelenlegi tulajdonosai.

A lakások külön bejáratait HiSec biztonsági fémajtók védik, és külön közművesek, így utólag könnyen megoszthatók ismét. A lakásban mindenhol egyedi beépített bútorok találhatók, melyek eleganciájukkal és minőségükkel a legmagasabb igényeket is kielégítik miközben okos megoldásokkal szolgálják a tulajdonost a hétköznapokban.

A nagyobb lakásrész hasznos alapterülete 88 nm + 2 erkély (3,3 és 9,5 nm). Az elkülönített, lezárt függőfolyosó saját erkélyként az udvarra néz. Innen jutunk be a lakásba, ahol az előszobából nyílik egy világos teljesen gépesített amerikai konyhás nappali erkéllyel, 2 tágas szoba, melyek padlószőnyeggel burkoltak, egy fürdőszoba kétszemélyes jakuzzis káddal és egy olasz zuhanykabinnal. A WC az előszobában külön helyiségben lett elhelyezve.

A nappali és a konyha padozatának burkolata olasz gránitlap, mely alatt padlófűtés gondoskodik a kellemes melegről.

A nappali családi, vagy baráti összejövetelek kedvelt helyszíne, hiszen itt található egy 52 colos LED TV Sony 5.1 es házimozi rendszerrel Bowers & Wilkins hangfalakkal.

A kisebb lakrészben kapott helyet a kényeztető wellness élményt nyújtó részleg, mely jelenleg a központi helyiségből érhető el.

Hasznos alapterülete 62 nm + egy tágas erkély (6 nm). Részei: a kis nappali vagy pihenő, wenge bárral, mely szintén minőségi járólappal burkolt, padlófűtéssel. Továbbá egy szoba, egy félszoba, egy vasaló-szárító helyiség. A fürdőszoba egy igazi kis wellness központ: kétszemélyes kombi (infra + finn) szauna fényterápiával, kétszemélyes Wennessy multifunkcionális hidromasszázs és gőzkabin (rádió, vízálló telefon, ózon).

Az ingatlanban minőségi nyílászárók kerültek beépítésre és a lakáshoz méltó motoros redőny, valamint hő- és fényzáró rolós Velux ablakok gátolják meg a túlzott felmelegedést és az inverteres hűtő-fűtő klímák akár nyáron akár télen kellemes hőmérsékletet biztosítanak a lakásban.

A lakáshoz tartozik egy udvari beálló.

Igény szerint külön megvásárolható egy távirányítós Hörmann kapuval szerelt, dupla polcozott, 13,7 nm-es udvari garázs melynek ára 4,5 millió Ft.

 

A jó környék, a bevásárlóközpontok közelsége, valamint a széleskörű közlekedési lehetőségek tovább emelik a lakás értékét. A közelben orvosi központ, óvoda, iskola, sportközpont is található így ideális összeköltözőknek, nagyobb családoknak.

 

Nézze meg és engedje, hogy lenyűgözze a jó ízléssel, minőségi anyagok felhasználásával kialakított luxus.


Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Szeged

Rókus Szatymazi utca

 
Elhelyezkedés
Szeged

Rókus Szatymazi utca