Eladó Családi ház, Vác, Külterület, 130nm, 74900000 Ft

74 900 000 Ft
Vác Külterület
3 napja, 12 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12098376
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 130
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT LUXUSKIVITELBEN

Vác szélén bújik meg ez a 130 m2 hasznos területű, igényesen berendezett, újszerű okosotthon, amely pazar kerttel és partyházzal, teljes felszereléssel, berendezéssel együtt eladó.

A tulajdonos külföldre költözés miatt válik meg felújított luxusháztól. A szuterénszinten tágas szoba, jelenleg vasalásra, ruhaszárításra és gardróbhelyiségként van használatban, de akár házi edzőteremként, hobbiszobaként vagy home-officehoz is használható. Mosó- és szárítógép, hűtő, vegyes kazán, csúszdás tűzifatároló helye az alaksor. Sziget üzemmódú napelemek termelik az energiát.

A ház alsó szintjén ízlésesen berendezett, kényelmes nappali, nagyméretű üvegfelületekkel. Itt 9.1. surround Samsung hangrendszerrel élvezheti az új, 210 cm-es Samsung okosévén a vetítést, ami a házban marad.

Zuhanyzó és a toalett egy helységben. A teljesen felszerelt, gépesített konyha pultja hangulatfényes akvárium, melyben aranyhalainkban gyönyörködhetünk. A hatalmas bárszekrény is szolgálja vendégeink hangulatát. Az előszoba bútorzata és mérete ideális a kényelmes megérkezéshez. A felső szinten két külön nyíló szoba, gardróbok és tároló. A hálószoba különlegessége a jakuzzi, ahonnan gyönyörködhetünk a tájban. A sötétítő egyben egy hatalmas kivetítőfal, projektorvetítéssel mozizhatunk is. A hálószobából kiléphetünk a majdnem kész napozóra, ahonnan lenézünk a 300 aranyhalnak és pontynak otthont adó kerti tavunkra.

Teljes kamerarendszer (8 kamera a kültéren), riasztós távfelügyelettel. A világítás okoskapcsolókkal ellátott, automata érzékelős redőnyök, automata öntőzőrendszer telefonos kapcsolattal és kulcs nélküli beléptetéssel. Ha a postás csenget és te Amerikában vagy, beszélhetsz vele, vagy beengedheted, hogy lerakja a csomagod. Fűtött garázs szerelőakna és 4 felszíni fedett kocsibeálló az udvaron. Raktár, biciklitároló, műfüves minigolf pálya, halastó, melyen saját kis hídon kelhetünk át, Feng shui kialakítás, egyedi szökőkutak teszik különlegessé a kertet. Ha szereti a megvilágított és különleges mediterrán kertet és hangulatot, ezt látnia kell. Vízköpők, híd, fűtött kerti ülőgarnitúra, tűzrakóhely, kerti csap és két kút is a megbízhatóságot, kényelmet szolgálja. A képek télen készültek… milyen lehet nyáron?

Minden, ami egy háztartásban szükséges, az rendelkezésre áll és itt is marad. Ami lenyűgöző, az a Party ház olyan, mintha egy szórakozóhelyen lennél: biliárd, DJ-pult, hangosítás, különleges fénytechnika, füstgép és buborék fújó.

Ajánlom annak aki, modern és kész ingatlant akar, ahová elég pár bőrönddel vagy sporttáskával érkezni. Itt nem kell tartani attól, hogy olcsó vagy hibás elemek vannak beépítve. A-tól Z-ig igényes, megtervezett és tökéletesen kivitelezett. Vigyázat, garantált a szerelem első látásra! Akár befektetésnek.

A Duna-part , vagy Vác belvárosa 8 perc autóval. Vasútállomás és a buszközlekedés közel és hibátlan. Az M2 autóúton 20-30 perc alatt Budapesten vagyunk. Akinek elege van a nagyvárosi őrületből, itt megtalálja álomotthonát!

Kedvező árért lehet most öné: 74.9 M Ft teljes berendezéssel! Lakáshitel, csok felvételére nem alkalmas, ezért készpénzes érdeklődők jelentkezését várjuk.

erkély, terasz, étkező, pince, villany, összkomfortos, garázs, világos, kamra, gardrób, jó közlekedésű,

Kapcsolat a hirdetővel
  • Szabó Szilvia

  • +363021-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Vác

Külterület


Hasonló hirdetések

  • Örökpanorámás újszerű ház Vácon
    Vác
    Zöldövezetre Vágyó Családoknak Vácon Vác örök panorámás utcájában eladó egy épülő, penthouse jellegű 151 nm-es, dupla teraszos, 4 szobás, megújuló energiás családi ház, 1012 nm-es telken, jelenlegi készültségi állapotában. Gyönyörű Pilis-Naszály-Buda...
    • Eladó ház, Lakás - Vác
    1 napja, 5 órája
    92 000 000 Ft
  • Eladó Társasházi lakás, Vác, Belváros, Hattyú utca, 150nm, 58000000 Ft
    Vác, Belváros, Hattyú utca
    Vác belvárosában a Hattyú utcában eladó egy 150 m2-es kétszintes 1987-ben téglából épült lakás. A 150 nm-es nagy terekkel rendelkező lakás földszintjén, nappali , konyha, nagyméretű étkező, fürdőszoba és egy kamra kapott helyet. Az emeleten három kül...
    • Eladó ház, Lakás - Vác
    1 napja, 8 órája
    58 000 000 Ft
  • Eladó Társasházi lakás, Vác, Deákvár, 75nm, 49900000 Ft
    Vác, Deákvár
    Eladó Vác-Deákvár frekventált részén egy gyönyörűen rendben tartott 75 nm-es első emeleti lakás. Beosztása: nappali, 2 háló, konyha kamrával, fürdő, külön mellékhelyiség és előszoba. A lakást tulajdonosa folyamatosan szépíti-újítja jó ízléssel. A lak...
    • Eladó ház, Lakás - Vác
    1 napja, 8 órája
    49 900 000 Ft
  • Eladó Társasházi lakás, Vác, Belváros, Széchenyi utca, 90nm, 68000000 Ft
    Vác, Belváros, Széchenyi utca
    Eladásra kínálok Vácon, a belváros szívébena Széchenyi utcában 3 emeletes társasház 2. emeletén egy 90 m2-es, felújított lakást. A társasház a 60-70-es években épült téglából. Az ingatlanban előtér, fürdőszoba káddal, külön toalett, konyha, kamra, tá...
    • Eladó ház, Lakás - Vác
    1 napja, 8 órája
    68 000 000 Ft
  • Eladó Társasházi lakás, Vác, Deákvár, 64nm, 48900000 Ft
    Vác, Deákvár
    Vác-Deákváron eladó három szobás, felújított, cirkós társasházi lakás! Vác zöldövezeti részén, Deákváron kínálok eladásra egy harmadik emeleti, gyönyörű állapotban lévő, három egész szobával rendelkező lakást. Elrendezését tekintve is kitűnő, mivel a...
    • Eladó ház, Lakás - Vác
    1 napja, 8 órája
    48 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Szabó Szilvia

  • +363021-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Vác

Külterület